top of page

Corpus kiropraktik firar 3 år i Vällingby läkarhus

Nu har Corpus kiropraktik funnits i 3 år i läkarhuset i Vällingby centrum. Vi har haft över 1500 unika patienter hittills och den siffran växer, så ett stort tack till dig som har valt att gå till oss! Vi har just nu över 200 rekommendationer på Reco.se, facebook och google och med ett betyg på 4.8 av 5. Detta tycker vi är fantastiskt och glädjer och motiverar oss i vardagen! Stort tack till dig som har rekommenderat oss under dessa år!

För att fira detta får du en tidig julklapp av oss på 100:- på ditt nästa besök hos oss, vid köp av ett paket så får du 200:- rabatt. Ange bara koden: "Om kroppen själv får välja" nästa gång du är här.

Erbjudandet gäller fram till 22 december.

Boka direkt här

Kolla in vår sida på Reco.se för att läsa alla våra rekommendationer: https://www.reco.se/corpus-kiropraktik

Välkommen!

Med vänlig hälsning

Niklas och Anders

Senaste inlägg
Arkivet
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page