Niklas Humbla

Legitimerad kiropraktor

 

Telefon: 073 774 64 16
kirohumbla@gmail.com

 

Klinikchef på Corpus kiropraktik. Uppväxt på fina Ekerö utanför Stockholm. Niklas har genomfört en 5-årig akademisk utbildning på Skandinaviens största och äldsta kiropraktiska institution, Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna 2014. Erhöll diplom i mjukdelsbehandling under utbildningens gång. Legitimation i kiropraktik sedan september 2015.

 

Niklas största intresse förutom att hjälpa andra människor med deras smärtproblematik, är sport. Han har själv spelat innebandy i stort sett hela sitt liv men brinner även för fotboll, hockey, golf och andra idrotter. 

 

Niklas har tidigare även varit anställd som kiropraktor för Djurgårdens IF Fotboll och framförallt jobbat med deras ungdomslag. Även jobbat på Tulegatan i Sundbyberg under en period innan Corpus kiropraktik startades.

Anders Wienecke

Legitimerad kiropraktor

 

Telefon: 072 422 16 22

anderswien@gmail.com

 

Anders har genomfört en femårig utbildning som kiropraktor på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna, examinerad 2014.  Han har sedan tidigare utbildning i klassisk massage samt friskvård. Legitimation sedan oktober 2015.

 

Anders har ett stort intresse av kroppen och dess funktion samt av det mentala och själsliga som också ingår i vårt välmående. Att hitta orsak till smärtproblematik och även påverka med lämplig träning/stretchövningar som är stärkande, vilket motverkar skador och smärta på sikt. 

 

På fritiden ägnar Anders tid åt förebyggande styrketräning där fokus ligger på att lyssna in kroppens signaler. Han gillar också att jogga i naturen och varvar detta med cykling och promenader samt njuta av naturens stillhet.

Niklas Humbla

Leg. kiropraktor

 

Tel. 073 - 774 64 16

kirohumbla@gmail.com

 

Anders Wienecke

Leg. kiropraktor

 

Tel. 072 - 422 16 22

anderswien@gmail.com

Hitta till Corpus Kiropraktik

Indalsbacken 2, plan 1 (läkarhuset)

162 68 Vällingby, Stockholm

 

 

Öppettider

Måndag-Fredag 8:00-19:00

Lördag-Söndag 10:00-14:00

Vid akuttid så nås vi på telefon eller mail.

 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle