top of page

Niklas Humbla

Legitimerad kiropraktor

 

Telefon: 073 774 64 16
kirohumbla@gmail.com

 

Klinikchef på Corpus kiropraktik. Uppväxt på fina Ekerö utanför Stockholm men bor sedan 15 år tillbaks i Bromma. Niklas största intresse förutom att hjälpa andra människor med deras smärtproblematik, är sport. Han har själv spelat innebandy i stort sett hela sitt liv men brinner även för fotboll, hockey, golf och andra idrotter. 

 

Niklas har tidigare även varit anställd som kiropraktor för Djurgårdens IF Fotboll och framförallt jobbat med deras ungdomslag. Han har även jobbat på Tulegatan i Sundbyberg under en period innan Corpus kiropraktik startades.

Niklas har genomfört en 5-årig akademisk utbildning på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna 2014. Erhöll diplom i mjukdelsbehandling under utbildningens gång. Legitimation i kiropraktik sedan 2015.

IMG_6618_edited.png

Daniel Sandberg

 

44BB382C-8D9F-46DE-A77B-88564EB022A4.png
Legitimerad Kiropraktor

Telefon: 076 172 2331

sadan193@gmail.com

Daniel är uppväxt här i Vällingby och har stort intresse för sport och teknik. De sporter han själv utövar mest är badminton och klättring. Intresset för dessa sporter väckte i sin tur ett engagemang för vård av kroppen och kiropraktik.

Daniel har genomfört en femårig utbildning som kiropraktor på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna. Daniel gjorde sin praktik här på Corpus kiropraktik och är legitimerad kiropraktor sedan 2022.

Leg. kiropraktor Niklas Humbla

Douglas Stjernfelt

Legitimerad kiropraktor

 

Telefon: 073 312 02 88

Douglas.Stjernfelt@gmail.com

Fartfylld, glad och positiv är tre ord som beskriver Douglas Stjernfelt bra. Han har alltid gillat att vara kring människor, så att få arbeta med att hjälpa människor förbättra sitt välmående är något av en dröm. På fritiden så umgås Douglas med sin familj och vänner. Gärna ute till havs på sitt sommarställe på västkusten eller ute på golfbanan.

Utöver det har Douglas ett genuint intresse för träning vilket går hand i hand med hans roll som kiropraktor då han tror att träning har en stark koppling till både psykiskt och fysiskt välmående.

Douglas har genomfört en 5-årig akademisk utbildning på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna 2019. Blev legitimerad kiropraktor år 2020.

Anders Wienecke

 

 

Anders.jpg
Legitimerad kiropraktor

Telefon: 072 422 16 22

anderswien@gmail.com

Anders har ett stort intresse av kroppen och dess funktion samt av det mentala och själsliga som också ingår i vårt välmående. Att hitta orsaken till smärtproblematiken och även påverka med lämpliga tränings- och stretchövningar som är stärkande, vilket motverkar skador och smärta på sikt. 

 

På fritiden ägnar Anders tid åt förebyggande styrketräning där fokus ligger på att lyssna in kroppens signaler. Han gillar också att jogga i naturen och varvar detta med cykling och promenader samt njuta av naturens stillhet.

Anders har genomfört en femårig utbildning som kiropraktor på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna, examinerad 2014.  Han har sedan tidigare utbildning i klassisk massage samt friskvård. Legitimation sedan 2015.

bottom of page