top of page

Niklas Humbla

Legitimerad kiropraktor

 

Telefon: 073 774 64 16
kirohumbla@gmail.com

 

Klinikchef på Corpus kiropraktik. Uppväxt på fina Ekerö utanför Stockholm. Niklas största intresse förutom att hjälpa andra människor med deras smärtproblematik, är sport. Han har själv spelat innebandy i stort sett hela sitt liv men brinner även för fotboll, hockey, golf och andra idrotter. 

 

Niklas har tidigare även varit anställd som kiropraktor för Djurgårdens IF Fotboll och framförallt jobbat med deras ungdomslag. Även jobbat på Tulegatan i Sundbyberg under en period innan Corpus kiropraktik startades.

Niklas har genomfört en 5-årig akademisk utbildning på Skandinaviens största och äldsta kiropraktiska institution, Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna 2014. Erhöll diplom i mjukdelsbehandling under utbildningens gång. Legitimation i kiropraktik sedan 2015.

Leg. kiropraktor Niklas Humbla
Anders.jpg

Anders Wienecke

Legitimerad kiropraktor

 

Telefon: 072 422 16 22

anderswien@gmail.com

 

Anders har ett stort intresse av kroppen och dess funktion samt av det mentala och själsliga som också ingår i vårt välmående. Att hitta orsaken till smärtproblematiken och även påverka med lämpliga tränings- och stretchövningar som är stärkande, vilket motverkar skador och smärta på sikt. 

 

På fritiden ägnar Anders tid åt förebyggande styrketräning där fokus ligger på att lyssna in kroppens signaler. Han gillar också att jogga i naturen och varvar detta med cykling och promenader samt njuta av naturens stillhet.

Anders har genomfört en femårig utbildning som kiropraktor på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna, examinerad 2014.  Han har sedan tidigare utbildning i klassisk massage samt friskvård. Legitimation sedan 2015.

Daniel Sandberg

Legitimerad Kiropraktor

 

Telefon: 076 172 2331

sadan193@gmail.com

bottom of page