top of page

20% rabatt på presentkort! Perfekt julklapp!

Pandemin låter sig tyvärr inte hejdas i dessa tider och många har jobbat hemma sedan i våras. Allt fler har kommit ifrån sina träningsrutiner och rör sig mindre. Just nu ser vi en ökning av patienter med nack- och ryggssmärta. Låsningar mellan skuldrorna och besvär i axlar och armar är också vanligt förekommande. Vi behandlar dessa besvär dagligen!


Har du eller någon av dina nära och kära besvär eller smärtor i kroppen? Köp ett presentkort från Corpus kiropraktik! Just nu har vi 5 st behandlingar för endast 2300:-. Erbjudandet gäller fram till 24/12-20. Presentkortet gäller i 2 år från köptillfälle.


Vi har öppet som vanligt och använder munskydd under behandlingen. Självklart desinficeras även bänkar och andra ytor för att minska smittspridningen så mycket det går. Du träffar bara din kiropraktor under behandlingen.


Vi skickar redan nu med en julklapp att göra hemma: Wall angel - en utmärkt hållningsövning. Klarar ni av att göra den korrekt? Notera den mäktiga mustaschen!Vill du ha ett presentkort att ge bort så kan det hämtas på kliniken och betalas gärna genom swish till antingen Niklas på nr: 123 412 75 44 eller Anders på 072 442 16 22. Presentkortet kan sedan användas till bägge kiropraktorerna på kliniken.


Ps. Glöm inte att nyttja friskvårdsbidraget innan året är slut!


Mvh Niklas och Anders på Corpus kiropraktikComments


Senaste inlägg
Arkivet
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page