top of page

Corpus kiropraktik utökar!

Efter att ha varit i läkarhusets lokaler i Vällingby C i drygt ett år känner Anders och jag att det nu är dags utöka Corpus verksamhet ytterligare. Från och med årsskiftet kommer vi att ha ett behandlingsrum till i läkarhuset och dessutom en kvinnlig kiropraktor som kommer att göra sin AT-tjänst (praktik) hos oss. En presentation av henne kommer inom kort.

Vi har även börjat med kiropraktiska undersökningar för 250:- där neurologiska tester, fysiologiska funktionstester, hållningsanalys och palpation av kroppen ingår. Helt enkelt en check för att se hur din kropp mår. Är perfekt att göra om du är osäker på om du behöver en kiropraktisk behandling eller ej, eller om du är osäker på hur din fysiska status är. Rekommenderas varmt!

Åter igen vill jag påminna er om att utnyttja ert friskvårdsbidrag innan det nya året påbörjas!

Har ni inte handlat alla julklappar ännu kan ett presentkort från Corpus kanske vara något!?

Välkomna att kontakta oss!

Senaste inlägg
Arkivet
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page