top of page

Har du friskvårdsbidrag kvar som du ännu inte utnyttjat för 2015?

Friskvårdsbidrag är en personalförmån som de flesta arbetsgivare ger och oftast är det en fast summa per år. Vid årsskiftet fylls friskvårdsbidraget på igen och de pengar du har kvar för det här året går till intet.

Friskvårdsbidraget kan användas till gymkort, massage men även förebyggande och rehabiliterande kiropraktiska behandlingar. Boka in en behandling på Corpus kiropraktik, så får du ett kvitto som du sedan kan lämna till arbetsgivaren och få tillbaks dina pengar som du lagt ut för behandlingen.

För säkerhets skull så kan du kolla med din arbetsgivare vad som gäller specifikt för dig och din arbetsplats.

Du kan läsa mer om skattefri friskvård på länkarna nedanför:

Glöm inte att nyttja din friskvårdsersättning innan årsskiftet!

Senaste inlägg
Arkivet
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page